Categorieën
Overige

De echte bier cadeaus

Veel feestdagen staan in het teken van cadeautjes geven. Denk bijvoorbeeld aan iemand zijn verjaardag, Kerst, Valentijn. Maar, ook als iemand getrouwd is, een kind krijgt, verhuisd is. Bij al die gelegenheden worden cadeaus gegeven. Over het algemeen is dat voor vrouwen nét iets makkelijker dan voor mannen. Wat geef je nou een echte man? Waar zijn mannen blij mee? Waar hebben ze iets aan? Een Bier Cadeau is dan natuurlijk het juiste antwoord, maar hoe blijft een cadeau toch uniek? En wat is er allemaal mogelijk met dat drankje? The Beer Capital heeft het voor je uitgezocht.

Bier favorieten

Als je iemand goed kent, ken je ook zijn smaak. Grote kans dat je dan ook weet wat voor bier hij het liefst drinkt. Een sixpack van dat biertje is dan een ideaal cadeau om te geven. Gegarandeerd dat hij er iets aan heeft, want je weet zeker dat hij het drinkt. Zo’n cadeau is ook voor elke gelegenheid geschikt. Zelfs als een kindje geboren is, want je gunt iedere man toch een momentje voor zichzelf? 

Speciaal bier

Het is de laatste jaren steeds meer in opkomst en je komt ze dan ook overal tegen: speciaalbieren. Er wordt nogal mee geëxperimenteerd, waardoor er steeds meer smaken bij komen. Zo’n pakketje van speciaalbieren is natuurlijk ook een leuk cadeau om te geven. Zo kan degene die het cadeau krijgt een eigen proeverij voor zichzelf organiseren. Wie weet zit zijn nieuwe favoriete biertje, wel in het pakketje wat jij hem hebt gegeven. Het is nooit verkeerd om nieuwe smaken te proberen en dit is een goede manier om daar kennis mee te maken. Ook bij dit cadeau geldt weer dat deze geschikt is voor elke gelegenheid. Zelfs bij een trouwerij, dan kan het bruidspaar samen een proeverijtje houden als alle rust weer is wedergekeerd. 

Bierproeverij

Je kunt bieren cadeau geven, die iemand waarschijnlijk nog niet kent. Maar, je kunt ook een bierproeverij geven als geschenk. Er zijn veel verschillende cafés en brouwerijen die zo’n bierproeverij organiseren. Naast het proeven, leer je dan ook nog eens wat over deze verschillende bieren. Of te wel met dit cadeau geef je twee vliegen in één klap: je laat iemands smaakpapillen flink werken en tegelijk is het een leerzame middag, vol met weetjes over bier die tijdens de volgende mannenavond gedeeld kunnen worden. 

Bierabonnement

Anno 2021, is er van elk product wel een abonnement te vinden, dus ook van het favoriete drankje van de man. Niet alleen tijdschriften worden elke maand bezorgd, maar ook een box vol lekkere bieren kun jij maandelijks verwachten. Er is veel mogelijk, dus ga opzoek welk abonnement het beste bij hem past. Zorg wel dat je een beetje op de hoogte bent van zijn smaak, want dan pas kun je echt het beste bier abonnement voor hem samenstellen. Zo’n abonnement stelt in ieder geval niet teleur, want elke maand krijgt meneer weer een setje bieren op de deurmat. Hoeveel bieren dat elke maand zijn, is natuurlijk aan jou. Zo’n abonnement kan natuurlijk best prijzig zijn, omdat ze vaak voor een bepaalde duur afgenomen moeten worden. Ga daarom op zoek naar de afnemer die het beste bij jouw budget past. Denk er ook om, dat bier steeds duurder wordt.

Bierautomaat

Tanken jullie met de vriendengroep hele liters bier weg? Dan is voor een van jullie een bierautomaat een zeer geschikt cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een bierautomaat van 4,0 L. Dat betekent dat daar 4,0 L bier uit getapt kan worden. Je hebt ze uiteraard ook groter. Het enige nadeel is dat je dat bier zelf in die dispenser moet gieten. Wellicht is het net zo makkelijk om een hele biertap cadeau te doen. Die van Beerwulf zijn bijvoorbeeld heel ideaal. Daarbij krijg je verschillende vaten, waardoor je ook nog eens af kunt wisselen. Zo, kunnen jullie de avond beginnen met een Desperados voor iedereen, terwijl de avond eindigt met een pull Heineken. Of je dit cadeau nou geeft op een housewarming of een verjaardag, de biertank of tap kan meteen worden getest. Wie heeft er zin in een lekker getapt pilsje? 

Wil je een ander cadeau geven dan bier, maar wel origineel blijven? Kijk dan eens hier voor wat inspiratie. Je kunt makkelijk zoeken op prijsklasse en je treft er verschillende en originele cadeaus, voor ieder wat wils.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *